Logo

Skinkeruller italienske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skinkeruller italienske

 

Det italienske køkken er meget mere end pasta. Disse saftige skinkeruller med ost er et udsøgt bevis på dette. Mættende

• Skinke er magert kød • Ricotta kan erstattes med hytteost som er mere magert.

Forberedelse 25 min. Tilberedning 30 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Skinkeruller italienske:

600 g skinke

SAUCE:

2 fed hvidløg

1 tsk olie

2 dåser knuste tomater à 400 g

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret basilikum

½ tsk salt

½ tsk sort peber

FYLD:

2 spsk hakkede sorte oliven (valgfrit)

2 fed hvidløg

1 tsk reven citronskal

1 dl ricottaost

1 spsk hakket frisk persille

 

* Fremgangsmåde:

1 Sæt ovnen på 200 °C.

Afpuds skinken og skær den i otte skiver.

Pil og hak hvidløget.

 

2 Forbered saucen i en lille gryde.

Opvarm olien ved jævn varme.

Tilsæt det hakkede hvidløg og steg det under omrøring ca. 1 min.

Tilsæt tomater, oregano, basilikum, salt og peber.

Lad saucen simre til den er jævn, ca. 15 min.

Rør rundt nu og da.

 

3 Udsten og hak de sorte oliven.

Pil og hak hvidløget.

Bland citronskal, hakket hvidløg, ricotta, oliven og persille i en skål.

Bland det godt.

 

4 Fordel fyldet på skinkeskiverne og rul dem sammen.

Fæstn med tandstikkere.

Læg rullerne med sammenføjningen nedad i et ovnfast fad.

Hæld saucen over og stil fadet i ovnen 30 min.

Fjern tandstikkerne og server straks.

 

Tips & råd

 

Skinkeruller italienske

Anvend en spiseske til at fordele osteblandingen på skinken.

Smør osten ud, men lad en ½ cm fri kant være rundt om.

 

Skinkeruller italienske

Rul skiverne sammen.

Begynd fra den korte ende.

Luk til med en tandstikker, så skinken ikke åbner sig under tilberedningen.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 262 = kJ 1100

Kulhydrat 7 g Protein 36 g Fedt 10 g (34%) Fibre 2 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TzatzikiVores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi hjælper dig med at...
• Chokoladesouffle i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Ingefær-gravad kalvemørbrad med rodfrugter i sur/sød-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!