Logo

Skipperlabskovs, Mettes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

I år 2010 var denne dag den 1. april - narrenes dag, hvor Rundetårn blev flyttet til Norge, Bent Falbert blev Lars Løkkes spindoktor og ...men labskovsen er bare det bedste der kan ...

1 kg kalvebov eller andet kalvekød
1,5 kg kartoffel
2 løg
6 laurbærblade
2 tsk peberkorn
salt
Pynt: frisk purløg

 

Skær kalvekødet i 2 x 2 cm terninger.

Kom kødet i gryden og dæk det med koldt vand.

Giv kødet et opkog og hæld vandet fra og kom kødet tilbage i gryden.
Skær kartofler og løg i små terninger.

Kom terningerne ned til kødet og kom laurbærblade og peberkorn oveni.

Hæld vand ved til det knapt dækker og kog retten for svag varme under låg i ca 1-2 timer til kødet er mørt.
Rør det hele sammen og smag til med salt og drys med masser af purløg eller persille efter smag.

Serveres med syltede rødbeder, kolde smørklatter og et godt rugbrød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunbryst i ternEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt skinkesteg med adobo-sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelfad med baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med sprøde kartoffelkugler og madeirasauce + Prinsens pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!