Logo

Skippertorsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk torskefilet
Endvidere:
1 stortløg
citronpeber
hvedemel
fløde
ketchup
engelsk sauce
Tilbehør:
kartofler

Fisken vendes i hvedemel
Brunes gyldne på panden
Læg løgskiver på fisken
Drys citronpeber på
Hæld fløde, ketchup og lidt engelsk sauce ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med soltørrede tomater, mozarella og olivenHer er en dejlig simpel opskrift på en rigtig lækker pizza. Pizzaen er nem at lave, og de...
• Grillet hel pighvarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk lammekølleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os