Logo

Skjult struds

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 strudsesteaks skåret i tynde skiver
3 spsk smeltet smør
1 tsk salt
timian
peber
mild paprika
200 g frosne ærter
3 flåede og hakkede tomater
200 g hakket løg

Smør et stort ovnfast fad grundigt og anbring kødet i fadet, så det dækker bunden.
Hæld smeltet smør over kødet og krydr med salt, peber, timian og mild paprika.
Fordel hakket løg og tomater i nævnte rækkefølge over kødet, dæk fadet med alufolie.
Bag i forvarmet ovn ved 180°C i ca. 40-50 min.
Serveres med brune ris og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her