Logo

Skomager Drenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
4 skiver tynd bacon
4 skiver franskbrød
Lidt margarine
½ tsk salt
½ tsk peber
Pynt: Ristede løg + 1 dusk persille
 
Rist franskbrødsskiverne gyldne på begge sidder.
Form 4 bøffer af kødet.
Læg et stykke bacon rundt om hver bøf og hæft baconen fast med en
tandstik.
Steg bøfferne ca 4 min. på hver side.
Læg bøfferne på hver sit ristede brød.
Hæld lidt fedtstof fra panden over hver bøf.
Pynt med ristede løg og hakket persille
Sæt en flaske ketchup på bordet sammen med Skomager Drengene

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her