Logo

Skomager Drenge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g hakket oksekød
4 skiver tynd bacon
4 skiver franskbrød
Lidt margarine
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
Pynt: Ristede løg + 1 dusk persille
 
Rist franskbrødsskiverne gyldne på begge sidder.
Form 4 bøffer af kødet.
Læg et stykke bacon rundt om hver bøf og hæft baconen fast med en
tandstik.
Steg bøfferne ca 4 min. på hver side.
Læg bøfferne på hver sit ristede brød.
Hæld lidt fedtstof fra panden over hver bøf.
Pynt med ristede løg og hakket persille
Sæt en flaske ketchup på bordet sammen med Skomager Drengene
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farseret hvidkål i formEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegte rødspætter med karrysauce og mangochutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hare med sød sauceNem opskrift på forloren hare med sauce. Den lækre forlorne hare er selvfølgelig svøbt i...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os