Logo

Små strudsefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg strudsefars
2 små æg
2 spsk havregryn
1 spsk hvedemel
1 tsk salt
1 tsk peber
evt. 40 g blå castello / danablue eller anden smørreost
2 tsk hakket skalotteløg
30 g hakket peberfrugt
1 tsk tørret timian el. basilikum
vand
smør el. margarine til stegning

Alt røres godt sammen og stilles til hvile ½ time, før det formes til små frikadeller og gennemsteges.

Servér med:
Kold kartoffelsalat, grøn salat, eller som middagsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her