Logo

Små strudsefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg strudsefars
2 små æg
2 spsk havregryn
1 spsk hvedemel
1 tsk salt
1 tsk peber
evt. 40 g blå castello / danablue eller anden smørreost
2 tsk hakket skalotteløg
30 g hakket peberfrugt
1 tsk tørret timian el. basilikum
vand
smør el. margarine til stegning

Alt røres godt sammen og stilles til hvile ½ time, før det formes til små frikadeller og gennemsteges.

Servér med:
Kold kartoffelsalat, grøn salat, eller som middagsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her