Logo

Små tomattærter røde og gule

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Små tomattærter røde og gule

 

I denne opskrift bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med tomater. De bages med bunden i vejret og vendes ud på tallerkener ved servering.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.)

 

#

3 gule tomater

3 røde tomater

2 skiver lyst brød

1 spsk olie

1 spsk pesto

salt og peber

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

Skær tomaterne i skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Drys med salt og peber, dryp med olie og bag dem i ovnen i ca. 10 min.

 

Skær skorpen af brødet og skær det til, så det passer ned i en kokotte eller lign.

Smør to kokotter med lidt olie og læg tomaterne lagvis deri.

Smør brødet med pesto og læg det på som låg med pestoen nedad.

Sæt kokotterne i ovnen i ca. 10 min og vend tærterne ud på to tallerkener.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 224 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold tomatsuppe med sprøde brødstængerI en lun sommertid er kolde supper en herlig måde at få en let forret med masser af...
• Bagte tomater med oksekødsfyldHer får du en lækker opskrift på nogle fyldte tomater med oksekød. 4 personer
• Tomatsalat med mozzarella og basilikumEn håndfuld frisk basilikum blendes sammen med dressingen til denne sommerlige salat
• JordbærsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os