Logo

Smedens Hvidkålsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 alm. hvidkål
1/2 kg gulerødder
1 hel rød peber
salt
2 tsk sukker
1 lille knivspids knust chili
4 tsk karry
 
Skær kålen groft.
Skær gulerødderne i store tern.
Skær peberen i alm. tern.
Kog kålen med salt i 15 minutter og kom gulerødder og peber oveni og
kog videre 15 minutter.
Brænd karry og chili af med lidt rapsolie i en kasserolle.
Når kålen er færdig hældes vandet fra kålen over i kasserollen med
krydderierne hvorefter det hele hældes tilbage over kålen som vendes
godt i "krydderlagen".
Derefter sies al væden fra kålen som kan tilsættes lidt olie (raps eller
andet) og det hele blandes godt og er færdig til servering med
frikadeller til.
 
Tips: Brug udelukkende rapsolie til al madlavning, da den er total
smagsfri.
Tips: Kållugt
Læg 2-4 halve uskrællede æbler oveni, når du koger kål, det skulle tage
kållugten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinke farsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indisk fisk 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-au-vinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SensommerblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os