Logo

Snegleragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 stk snegle fra dåser (10 stk er bedre)
¼ l fløde
champignon
Hakket frossen persille
1 løg
Hvidløg
Hvidvin
 
Sauter hakket rå løg og hakket champignon (evt. lidt gulerødder) i lidt
smør, tilsæt så snegle og hakket hvidløg (ca. 3 fed) samt persille og kog det
ned med 2 dl hvidvin ved svag varme i ca. 10 min.
Kom så fløden på og smag til med friskkværnet peber og salt.
Koges i 5 min og gratineres i ovnen ved 250ºC i ca. 5 min.
Serveres med flûtes og kold hvidvin eller øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her