Logo

Sommerfad med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille blomkål
400 g kogt hamburgerryg
1 bdt radiser
1 agurk
20 sorte oliven
2 spsk olie
2 spsk hk. dild
1 tsk dijonsennep
1 tsk sherryvineddike
1 1/2 spsk vand
1/4 tsk salt
peber

Blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Koges i letsaltet vand 4-5 min. afdryppes og afkøles i en sigte.
Hamburgerryg skæres i 4 cm lange tynde skiver.
Radiserne skæres i skiver.
Agurken skæres i terninger.
Blomkål, hamburgerryg, radiser, agurker og oliven blandes i en skål.
Marinaden piskes sammen og hældes over.
Servér med flûte.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med Peberfrugt i Chili-LimeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skindstegt multe med rødbedesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsekød med mandler og safranEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os