Logo

Sommerfad med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille blomkål
400 g kogt hamburgerryg
1 bdt radiser
1 agurk
20 sorte oliven
2 spsk olie
2 spsk hk. dild
1 tsk dijonsennep
1 tsk sherryvineddike
1 1/2 spsk vand
1/4 tsk salt
peber

Blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Koges i letsaltet vand 4-5 min. afdryppes og afkøles i en sigte.
Hamburgerryg skæres i 4 cm lange tynde skiver.
Radiserne skæres i skiver.
Agurken skæres i terninger.
Blomkål, hamburgerryg, radiser, agurker og oliven blandes i en skål.
Marinaden piskes sammen og hældes over.
Servér med flûte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt rådyrfiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StegebenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KalvehjerteragoutKalvehjerte er god, sund og velsmagende mad, som er forholdsvis billig i indkøb. Prøv...
• Granmas's Cuba Crème.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os