Logo

Sommerfad med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 lille blomkål
400 g kogt hamburgerryg
1 bdt radiser
1 agurk
20 sorte oliven
2 spsk olie
2 spsk hk. dild
1 tsk dijonsennep
1 tsk sherryvineddike
1 ½ spsk vand
¼ tsk salt
peber

Blomkålen deles i små buketter, stokken skæres i terninger. Koges i letsaltet vand 4-5 min. afdryppes og afkøles i en sigte.
Hamburgerryg skæres i 4 cm lange tynde skiver.
Radiserne skæres i skiver.
Agurken skæres i terninger.
Blomkål, hamburgerryg, radiser, agurker og oliven blandes i en skål.
Marinaden piskes sammen og hældes over.
Servér med flûte.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?