Logo

Spaghetti carabonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g spaghetti
1 l. vand med 1 tsk salt
1 pakke bacon i tern
3 æg
2 ½ dl kaffefløde
½ tsk salt
2 knsp. peber
3 spsk parmesanost
 
Vandet bringes i kog.
Spaghettien brækkes i små stykker og tilsættes i det kogende vand. Spaghettien koges i (se på pakken).
Baconternene svitses i en pande med høj kant eller i en gryde.
Spaghettien (uden vand) tilsættes, og der røres godt rundt.
Æg, fløde, salt, peber og parmesanost røres sammen og hældes over spaghettien og bacon.
Det hele røres godt sammen og varmes igennem i 10-15 minutter.
 
Tips: Man kan komme 1 tsk basilikum og lidt citronsaft i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her