Logo

Spaghetti carabonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g spaghetti
1 l. vand med 1 tsk salt
1 pakke bacon i tern
3 æg
2 ½ dl kaffefløde
½ tsk salt
2 knsp. peber
3 spsk parmesanost
 
Vandet bringes i kog.
Spaghettien brækkes i små stykker og tilsættes i det kogende vand. Spaghettien koges i (se på pakken).
Baconternene svitses i en pande med høj kant eller i en gryde.
Spaghettien (uden vand) tilsættes, og der røres godt rundt.
Æg, fløde, salt, peber og parmesanost røres sammen og hældes over spaghettien og bacon.
Det hele røres godt sammen og varmes igennem i 10-15 minutter.
 
Tips: Man kan komme 1 tsk basilikum og lidt citronsaft i.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her