Logo

Spaghetti med ost og bacontern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

spaghetti
200 g bacontern
100 g revet ost
friskkværnet peber

 
Kog spaghettierne som anvist på pakken.
Kort inden spaghettien er færdigkogt hældes baconternene på panden og steges ved god varme, det er ikke nødvendigt med fedtstof på panden.
Spaghettien anrettes på tallerkener, revet ost drysses over, bacontern fordeles herover og til sidst kværnes peber over retten.
Server straks.  

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti med kylling og tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkun og rejer i karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt, rød svinekamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os