Logo

Spansk lammebov - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Stegetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

1 stor udbenet lammebov
salt, peber
40 g smør
½ dl halvtør hvidvin
½ dl bouillon (evt. fra dåse)
1 laurbærblad
2 røde peberfrugter skåret i store terninger
2 knuste hvidløgsfed

* Tilberedning

Få din slagter til at udbene og snøre lammeboven, så kan du skære pænere skiver af den.
Gnid boven med salt og peber og brun den i fedtstoffet i trykgryden.
Kom de øvrige ingredienser i og luk gryden.
Bring den på tryk og lad lammeboven stege i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og jævn evt. retten.
Løse ris eller groft landbrød serveres til.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammegryde - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle med rødbedetzatziki og Italiensk dessertkage med mandlerLammekød og tzatziki er altid godt sammen – specielt også når det er rødbedetzatziki og...
• Lammegryde - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!