Logo

Spansk vagtel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 vagtler
grov havsalt, peber
1 fed hvidløg
1 lille finthakket løg
olivenolie
tør hvidvin
Ca 1 dl smuttede mandler
persille
1 spsk syltede solbær
 
Kom salt og peber på de istandgjorte fugle,
Varm en gryde med olivenolie og steg fuglene uden at de tager farve.
Kom løget i gryden.
Mandler, hvidløg, havsalt og lidt persille blendes til en pasta,
Pastaen kommes i gryden med vagtlerne.
Kom hvidvin, lidt vand og syltetøj i. læg låg på og lad dem blive møre.
Server med hjemmelavede fritter og brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiwi-sennepsmarineret andebryst med bagte grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tournedos med fransk champignonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med karry i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IsbakumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os