Logo

Spansk vagtel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 vagtler
grov havsalt, peber
1 fed hvidløg
1 lille finthakket løg
olivenolie
tør hvidvin
Ca 1 dl smuttede mandler
persille
1 spsk syltede solbær
 
Kom salt og peber på de istandgjorte fugle,
Varm en gryde med olivenolie og steg fuglene uden at de tager farve.
Kom løget i gryden.
Mandler, hvidløg, havsalt og lidt persille blendes til en pasta,
Pastaen kommes i gryden med vagtlerne.
Kom hvidvin, lidt vand og syltetøj i. læg låg på og lad dem blive møre.
Server med hjemmelavede fritter og brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her