Logo

Spanske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket kalvekød
250 g hakket oksekød
hakket peberfrugt
hakket persille
1 fed hvidløg
flåede tomater
salt
peber

bland kødet med salt, peber. persille . hvidløg og hakket peberfrugt. form det til frikadeller og brunet lidt på panden.
Løg brunes, og de flåede tomater kommes i en gryde, tilføj evt. lidt bouillon. frikadellerne kommes i og skal stå og små simre i ca 20 min jævnes evt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.558 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kyllingebryst og spinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjerter i flødesauceStegte hjerter i flødesauce er efterhånden blevet en sjælden spise, og det selvom hjerter...
• Spaghetti med citron og parmesanPrøv en rigtig sommerlig pastaret, der kan stå klar på bordet på et kvarter
• Roulade med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!