Logo

Spegeskinke og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spegeskinke og æg


Der er godt forslag i en spegeskinke, et røget lammelår og andet røget kød. Det er nemt at skære i tynde skiver, der kan serveres med lidt nye kartofler eller en salat til. Det røgede stykke kød bør hænges op et tørt, skyggefuldt sted i en fintmasket stofpose.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 10min.

#

4 skiver franskbrød

20 g smør

1 tsk usødet sennep

8 tynde skiver rå hamburgerryg eller spegeskinke

4 æg

purløg

*

1. Rist brødskiverne i smør på en pande.

Smør dem med smør og et tyndt lag sennep.

2. Rist kødskiverne et øjeblik på begge sider i resten af smørret og læg dem på brødet.

3. Spejl æggene og læg dem øverst. Drys med purløg.

4. Et udmærket frokostmåltid med en blomkål-tomatsalat som tilbehør.

 

Tips: Et stykke saltet eller røget skinke er praktisk at have i huset. Se Kendte røgede skinker

Saltet og røget! -herlig sommermad

 


 

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinkeschnitzler a la saltimboccaSaltimbocca er en dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår...
• Bruschetta med tomat og skinkeDen helt enkle og meget gamle toskanske opskrift lyder på et par skiver daggammelt brød,...
• Svinekød bagt med kål og bønnerHer er en god og mættende simreret, der varmer på en kold vinterdag. Sæt bønnerne i blød...
• Æbletimbale med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os