Logo

Spejdermad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

600 g hakket flæskekød
1 snittet løg
Salt og peber efter smag
1 bundt klippet dild
3 dl kaffefløde

Brun kødet til en brunet masse i olie sammen med løg.
Tilsæt dild og kaffefløde, og lad det småsimre i 5-6 min. Rør ind imellem.
Drys evt. med ekstra dild. Servér med kartofler og tomatsalat.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her