Logo

Springbuk med sennep og salvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 springbuk steaks
1 spsk sennep
olie
5 cl cognac
10 salvieblade
1 dl fløde
salt, peber
 
Smør steak'ene med olie, sennep og hakkede salvieblade og mariner dem i 4
timer.
Steg dem 3-4 minutter på hver side, de må gerne være rosa indeni, og
krydder med salt og peber.
Kog panden af med en smule vand og cognac.
Tilsæt fløde og lad det koge ind.
Tilbehør: Server med braiseret julesalat og flødestuvede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her