Logo

Squashbåde med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store squash
4 dl kogt hakket spinat
2 spsk hvedemel
1 ½ dl mælk
1 spsk hakket og svitset løg
salt, peber
1 ¼ dl revet mozzarellaost
smør eller margarine
 
Flæk squashene på langs og lad dem simre i saltet vand, til der er knap møre.
Tag pulpen ud, skær den i tern og bland den med den hakkede spinat.
Rør hvedemel og mælk med de hakkede og let svitsede løg.
Tilsæt squash og spinat, smag til med salt og peber og fordel fyldet i squashbådene.
Drys dem med revet mozzarella og bag dem ved 200ºC i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her