Logo

Stegt kalvehjerte - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegetid i trykkoger: 40 min.

# Ingredienser

1 kalvehjerte
2 bdt persille
4 spsk hvedemel
salt, peber
50 g smør eller margarine
1 løg delt i kvarter
2 gulerødder skåret i skiver
2 dl suppe eller vand
2 dl fløde (13%) eller piskefløde

* Tilberedning

Fyld det rensede kalvehjerte med persille.
Drys salt og peber i og bind omkring med bomuldsgarn.
Vend kalvehjertet i hvedemel og drys salt og peber på.
Lad fedtstoffet blive gyldent i trykgryden.
Brun kalvehjertet heri.
Kom løg, gulerødder og suppe eller vand i og læg låg på gryden.
Bring gryden på tryk.
Lad hjertet stege i 40 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag hjertet op og fjern bomuldssnor.
Skær det i skiver.
Si skyen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt fløden.
Bring det i kog og smag saucen til.
Kogte kartofler eller grønsager er godt tilbehør.

Tips: I stedet for persille, kan kalvehjertet fyldes med udstenede svesker samt æbler skåret i både. Stegetiden er den samme som ovenfor.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her