Logo

Stegt kalvekød med lun ostesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 stk kalvekød (evt inderlår)
1 dl piskefløde
1 skalotteløg, fint snittet
1 dryscayenne peber
lidt citronsaft
100 g reven ost evt. chedder el. grýere
lidt blandede krydderurter
frisk salat
olivenolie
salt
peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber og tag kødet fra panden og lad det hvile lunt i 5 minutter. Kom fløde i en sauterpande og kog det. Tilsæt skalotteløg og drys med cayenne peber, smag til med citronsaft og lidt salt. Når fløden koger tilsættes ost og krydderurter. Tag panden fra varmen og vend hurtigt med salat og server straks til kødet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanin i hvidvin og champignonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svitsede squash og bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kreoler HellefiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os