Logo

Stegt kalvekød med lun ostesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 stk kalvekød (evt inderlår)
1 dl piskefløde
1 skalotteløg, fint snittet
1 dryscayenne peber
lidt citronsaft
100 g reven ost evt. chedder el. grýere
lidt blandede krydderurter
frisk salat
olivenolie
salt
peber

Varm olivenolie på en pande og steg kødet 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber og tag kødet fra panden og lad det hvile lunt i 5 minutter. Kom fløde i en sauterpande og kog det. Tilsæt skalotteløg og drys med cayenne peber, smag til med citronsaft og lidt salt. Når fløden koger tilsættes ost og krydderurter. Tag panden fra varmen og vend hurtigt med salat og server straks til kødet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?