Logo

Stegt laks med spinat blanquet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksekoteletter
10 g smør

blanquet:
1 dl fiskebouillon
2 dl piskefløde
1 tsk dijonsennep
3 æggeblommer
200 g frisk eller optøet hel spinat
salt
peber

Kog kartoflerne. Steg laksen i smørret til den er gylden på begge sider.

Spinat blanquet:
Kog bouillon og fløde til det tykner.
Tag gryden af varmen og blend saucen med sennep og æggeblommer.
Rens spinaten godt og vend den i saucen. Bruges der optøet spinat, bør den dryppe godt af.

Varm saucen op, den må ikke koge, det vil få den til at skille.
Smag til med salt og peber og server saucen til laksen sammen med kartofler.
Tilbehøret kan fx være halve grillede tomater med hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her