Logo

Stegt laks på røget kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stegt laks på røget kartoffelsalat

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 stk laks a ca. 150 g

1/2 rød peber

1/2 gul peber

Salt og peber

Smør og olie til stegning

Kartoffelsalat:

300 g små nye kartofler

1/2 bæger rygeost

1/2 avocado

2 tomater

En lille håndfuld hakket basilikum

Salt og peber

 

Kartoflerne koges møre i den store gryde og tages af blusset efter 15 min.

Kog færdig under låg (tallerken).

Rygeosten blandes med hakket tomat, avocado og basilikum.

Smag til med salt og peber.

Bland kartoflerne i.

Salaten kan spises lige så godt kold som lun.

Steg laksen på panden, 2-3 min. på hver side sammen med hakket peberfrugt.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejespid med grillstegt fennikelLav en lækker marinade med appelsin og sennep, og brug den både til de grillstegte rejer...
• Græske bøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med braiserede svinekæber og vinaigretteIndrømmet! Navnet er knap så charmende, som man kunne ønske. Men kødet er en sand nydelse,...
• RabarbercrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os