Logo

Stegt lam med mynte-marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 lammeculotter a 150-175g

Marinade:
2 spsk hakket mynte
1 spsk hakket basilikum
4 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
1 fed knust hvidløg
salt
peber
olivenolie
2 dl vin eller bouillon til stegning.

Afpuds og rids fedtlaget på culotterne. Rør marinaden sammen og gnid den ind i kødet, der trækker en god halv time - evt. længere. Brun culotterne - først på fedtsiden - vend og tilsæt evt. resterende marinade og måske en anelse fedtstof. drys salt og peber på, hæld ca. 2 dl vin eller bouillon ved og lad kødet snurre under låg 20-30 minutter til det er gennemstegt, og lad det trække lidt for dot serveres med skyen. Tilbehør : courgetter med basilikumsauce
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her