Logo

Stegt lammelever med hvidløg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g lammelever
½ spsk rapsolie
2 snittede hvidløg
1 lille bundt hakket persille
2 dl rødvin
1 snittet porre
1 snittede persillerod
250 g couscous-gryn ( fås i supermarked ) eller ris.
Groft brød.

Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side.
Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter.
Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter.
Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter.
Krydr med salt og peber og server med groft brød til skiver af leveren.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?