Logo

Stegt lammelever med hvidløg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g lammelever
1/2 spsk rapsolie
2 snittede hvidløg
1 lille bundt hakket persille
2 dl rødvin
1 snittet porre
1 snittede persillerod
250 g couscous-gryn ( fås i supermarked ) eller ris.
Groft brød.

Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side.
Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter.
Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter.
Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter.
Krydr med salt og peber og server med groft brød til skiver af leveren.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cog au vinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksehaler i rødvin i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasan i kålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med nøddemarengsTærter kan laves på mange forskellige måder. De fleste smager virkelig dejligt. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os