Logo

Stegt lammelever med hvidløg og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g lammelever
½ spsk rapsolie
2 snittede hvidløg
1 lille bundt hakket persille
2 dl rødvin
1 snittet porre
1 snittede persillerod
250 g couscous-gryn ( fås i supermarked ) eller ris.
Groft brød.

Steg leveren i olie i 2 minutter på hver side.
Tilsæt hvidløg, persille og rødvin. Lad det simre i 5 minutter.
Kog grønsagerne med couscous i 5 minutter.
Tag gryden fra varmen, og lad det stå i yderligere 5 minutter.
Krydr med salt og peber og server med groft brød til skiver af leveren.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her