Logo

Stegt sandart med kartoffelskæl og gul bedemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt sandart med kartoffelskæl og gul bedemos

 

˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Til 1 person. Tilberedningstid: 30 min. Koge/Stegetid: 45 min. Ikke fryseegnet


 

#

100 g skrællet kartoffel

120 g sandartfilet uden skind

15 g fedtstof

150 g gul bede

50 g gulerod

salt og peber

25 g salat

*

 

Skær meget tynde skiver af kartoffel (gerne på et mandolinjern) og udstik kartoffelskiverne.

Belæg den side af fisken, hvor skindet sad, med kartoffelskiverne, så alle er runde og lige store.

Varm lidt af fedtstoffet på en pande og steg med kartoffelskiverne nedad, til de er gyldne og sprøde.

Vend kort fisken og steg, til den er tilpas mør.

 

Kog bede og gulerod samt det af kartoflerne, der ikke blev brugt til fisken, til det er godt mørt.

Mos grønsagerne med resten af fedtstoffet og krydr med salt og peber.

Server mosen med fisken på og lidt salat til.

 

TIPS: Det tager lidt tid og fingersnilde at lave kartoffelskiverne til fisken. Har du ikke tid, så steg den blot på skindet.

 

Kalorier: 370 kcal. Protein 32 g (34%) Kulhydrat 32 g (34%) Fedt 12 g (29%) Kostfibre 6 g.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?