Logo

Stegte fiskefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg rødspætte eller skrubbefiletter
1 citron
smør til stegning

Grønsager:
1 lille fennikel
1 rød peberfrugt
2-3 kviste blegselleri
3 forårsløg

Begynd med grønsagerne.
Del fennikel i kvarte og kom dem i en gryde med peberfrugt delt i store
terninger, delte blegselleristilke og skivede forårsløg.
Hæld så meget vand ved, at det står halvt op om grønsagerne.
Drys med salt og peber.
Kog i 10 minutter.
Drys fisken med salt og peber og rist den på begge sider i gyldent
fedtstof.
Dæmp varmen og lad fisken stege færdig ved svag varme.
Anret grønsagerne sammen med de stegte fileter.
Læg citronbåde ved.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GissauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rigtige NachosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn gris med salvieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Culotte og grøn kartoffelsalat + Marcipan muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os