Logo

Stegte hjerter - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte hjerter - i trykkoger

Klik her for at sende et billede


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

4-6 personer. Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1½-2 time.
 

# Ingredienser

3-4 svinehjerter 
salt, peber 
2 bdt persille 
50 g smør/margarine 
2 ½ dl bouillon eller vand 
evt. kulør 
meljævning 

* Tilberedning

Rens og tør hjerterne. 
Gnid dem ind- og udvendigt med salt og peber. 
Fyld dem med persille, luk med kødnåle. 
Brun hjerterne i fedtstoffet. 
Læg dem på rist og hæld vand i gryden. 
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt. 
Tag hjerterne op. 
Tilsæt saucen kulør, smag den til og jævn den. 
Skær hjerterne i skiver, læg dem i et halvdybt fad og hæld saucen over. 
Server fx kartoffelmos til. 

Tips
Hjerter af okse og kalv kan tilberedes på samme måde eller udskåret i strimler. 

Hjerter kan også fyldes med æbler og svesker eller fars. 

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.768 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her