Logo

Stegte, marinerede rokkevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1.2 kg flåede rokkevinger
hvedemel
smør og olivenolie til stegning.
 
Marinade:
saften fra 1 citron
1/2 dl olivenolie
2 hakkede skalotteløg
salt, peber
 
Tilbehør: flûtes, evt. tomatsalat.
 
Skær fileterne af rokkevingerne og skær dem i mindre stykker.
Pisk marinaden sammen og læg fisken i.
Lad det marinere i ca. 2 timer i køleskabet.
Tag fiskestykkerne op af marinaden, der gemmes, og vend dem i hvedemel.
Steg dem på en pande i smør og olie ca. 2 minutter på hver side.
Hæld marinaden over og hæld det hele over på et fad.
Afkøl retten, til den er lunken, og servèr den med flûtes og evt. en
tomatsalat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KeftedesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk i hvidvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling i karry med kikærter og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingefærprofiterolles med citruskaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os