Logo

Sur-sød tofu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk jordnøddeolie
250 g fast tofu
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
150 g sukkerærter
2 tsk revet ingefær
1 fed hvidløg
300 g ananasstykker fra dåse
1 dl vand
1 spsk majsstivelse
1 spsk riseddike

Opvarm olien i en wok og lynsteg tofu der er skåret i 2 ½ x 2 ½ cm store tern til det er gyldent.
Sæt det til side.
Skær peber og gulerødder i tern og kom dem sammen med sukkerærter, ingefær og hvidløg på panden og lynsteg 3 minutter.
Mål 2 ½ dl ananassaft op.
Rør ananassaft, vand, majsstivelse og riseddike sammen.
Hæld det over grønsagerne og bring det i kog i 3-4 minutter.
Kom tofu og ananasstykkerne på panden og varm retten igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her