Logo

Sushi med tunsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en billig måde at lave sushi på, da det laves med dåsetun og grøntsager. Du kan også sagtens bruges andet fyld så som rejer, gulerødder og så videre. Server gerne med wasabi, soja og ingefær.

 

ca. 250 g sushi ris
4-6 blade nori tang
1 dåse tun
6-7 g mayonnaise
½ agurk delt i tynde strimler
6-8 "krabbe" stænger
citron saft
risvin eddike
wasabipasta
peber og salt

*
 
Bland tunen med mayonnaisen og smag til med citron, salt og peber.
Lav risene som det er beskrevet på pakken.
Læg tangen på en bambusmåtte og fordel risene på tangen, ca.  ½ cm tykt lag,
Lad ca. 1 ½-2 cm af tangen være fri, det er det man skal lukke med.
Læg agurker, tunsalat og "krabbe" stængerne midt på risene.
Læg en næsten usynlig stribe wasabipasta på risene, det skal være meget tyndt, da det er meget stærkt.
Start fra den ende af lukningsstykket og rul forsigtigt, ved hjælp af måtten pølsen sammen.
Fugt lukkestykket med lidt vand og rul helt sammen.
Rul rullen et par gange så den sætter sig fast.
Øvelse gør mester.


Tips: andet fyld kan også bruges, fx. rejer, gulerod, æble eller hvad man nu har lyst til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her