Logo

Svinehjerteragout med skalotteløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 svinehjerter
salt, rigelig friskkværnet sort peber
50 g smør
12 skalotteløg
8 gulerødder
1 laurbærblad
2 spsk hvedemel
8 dl vand
lidt kulør
1 bdt persille
 
Skær hjerterne i kvarte og fjern sener og blod, skyl dem godt.
Skær dem så i terninger.
Krydr dem med salt og peber og brun dem i det meget varme smør.
Når de er smukt brune, drysses melet over.
De pillede løg kommes i sammen med de skiveskårne gulerødder.
Lad det riste lidt med under omrøring, tilsæt laurbærbladet og hæld
vandet over.

Bring det i kog og lad det koge sagte i 1 time.
Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt kulør.
Servering: Drys hakket persille over og server en god kartoffelmos til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammeculotte med rosmarin-honningskyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BradepandepizzaDet lyder måske noget utraditionelt at lave en pizza i en brandepande - men ikke desto...
• Marinerede oksebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os