Logo

Svinekam Boulangere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et stykke svinekam, gerne nakkekam, på ca. 1 ½ kg gnides med salt og 6-8 nelliker stikkes i kødet, som derpå brunes i gryden i smør/margarine.
Et gratinfad smøres og heri lægges 6-8 skrællede kartofler skåret i tynde skiver lagvis med 2 løg snittet i næsten papirtynde ringe. Ind imellem fordeles 100 g smør/margarine, svinekammen anbringes ovenpå løg og kartofler, og smørret/margarinen, hvori den blev brunet, hældes over. Fadet sættes i ovnen ved kraftig varme (225ºC) ca. 10 min. Derefter tilsættes 3 dl kogende bouillon, blusset dæmpes, og det hele småsteger i ca. 1 ¼ time.
Ved anretningen skæres svinekammen i skiver, lægges igen i fadet, og retten er klar til bordet smørrystede grønærter serveres til.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med ricottaost og gorgonzolaHvis du ikke er til kød, eller elsker smeltet ost, så prøv denne pizza med to slags ost i...
• Grillede kryddderurtebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rodfrugter og peberrodsmos - en skøn grøn kærlighedBrug de gode rodfrugter til en skøn grøn "kærlighed". Rodfrugter er sunde, billige og de...
• Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!