Logo

Svinekam Boulangere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Et stykke svinekam, gerne nakkekam, på ca. 1 1/2 kg gnides med salt og 6-8 nelliker stikkes i kødet, som derpå brunes i gryden i smør/margarine.
Et gratinfad smøres og heri lægges 6-8 skrællede kartofler skåret i tynde skiver lagvis med 2 løg snittet i næsten papirtynde ringe. Ind imellem fordeles 100 g smør/margarine, svinekammen anbringes ovenpå løg og kartofler, og smørret/margarinen, hvori den blev brunet, hældes over. Fadet sættes i ovnen ved kraftig varme (225ºC) ca. 10 min. Derefter tilsættes 3 dl kogende bouillon, blusset dæmpes, og det hele småsteger i ca. 1 1/4 time.
Ved anretningen skæres svinekammen i skiver, lægges igen i fadet, og retten er klar til bordet smørrystede grønærter serveres til.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kromandens kaninretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vagtler stegt i æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KyllingeburritosEn burrito er en mexicansk tortilla rullet som en cylinder omkring et fyld. I Mexico er...
• Jordbær dyppet i hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os