Logo

Svinekød med mynte, linser og gurkemeje

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket svinekød
2 fed snittet hvidløg
1 snittet løg
2 tsk gurkemeje
1 snittet chili
150 g linser, fx. Verte du puy
5 dl hønsebouillon
frisk mynte
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie i en rummelig gryde og sauter løg og hvidløg i 2 minutter.

Tilsæt kødet, gurkemeje og chili.

Rør rundt i gryden og tilsæt skyllede linser og bouillon.

Lad det simre i 20 - 22 minutter eller indtil linserne er møre.

Krydr med salt og peber.

Tilsæt snittet mynte (det giver en dejlig frisk smag til retten) og server retten rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her