Logo

Svinekød med peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk vegetabilsk olie
500 g magert svinekød i tynde skiver
1/2 tsk friskkværnet, sort peber
3 fed hakket hvidløg
1 hakket løg
2 spsk østerssauce
1/2 dl vand
1 tsk brun farin
125 g nippede mangetout-ærter

Varm olien op i en wok eller stor sauterpande.
Tilsæt svinekød, peber, hvidløg og løg og steg, til svinekødet er smukt
gyldent og gennemstegt.
Rør østerssauce, vand, brun farin og mangetout-ærter i retten og
lynsteg i 1 minut.
Server sammen med dampkogte, langkornede ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 608 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HvidløgshakkebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt kalvetungeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunschnitzel og baba med romDet er en rig, velsmagende og fyldig dessert, så derfor har vi valgt en let hovedret med...
• Gammeldags æblekage 4Æblekage med ristet rasp, flødeskum og gele ligesom da mormor var ung. Dansk når det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os