Logo

Svinekød med soja i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

600 g svinemørbrad
½ dl sake
½ dl sojasauce
1 fed hvidløg
1 tsk frisk, reven ingefær
1 porre
peber

Rens porren godt, vask den og snit den. Pil hvidløget og snit det.

Læg hvidløg og porre i et fad sammen med sake, soja og ingefær.

Lad mørbradene marinere i denne blanding i 12 timer.

Vend dem et par gange.

Efter de 12 timer sættes mørbradene tildækket i ovnen på ⅔ effekt i 3 - 4 min. på hver side. Tilsæt peber, når halvdelen af tiden er gået.

Salt ikke da sojasaucen er meget salt. Lad dem hvile.

Serveres med kogt ris og friske sojabønnespirer, der er blancherede og ristet i smør.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget svinekød med grønt og æggenudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helleflynder MexicanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sole Bonne FemmeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rissalat 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!