Logo

Svinekød med lycheefrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g magert svinekød
3 spsk jordnøddeolie
425 g lychee-frugter fra dåse
¼ dl lychee-lage
4 dl kokosmælk
1 spsk fiskesauce
1 rød chili
1-2 spsk grøn karrypasta
1 dl hvedemel
2 laurbærblade

Udkern chilien og hak den fint.
Skær svinekødet i mundrette stykker og vend dem i hvedemel.
Ryst overskydende hvedemel af.
Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie.
Når olien er rygende varm, tilsættes svinekødet, der sauteres gyldent i 3 - 4 minutter.
Tag kødet op med en hulske og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Tør panden af, varm den atter op og tilsæt karraypasta.
Lad simre ½ minut, tilsæt kokosmælk, lychee-lage og laurbærblade. Rør godt, kog op til kogepunktet og tilsæt chili og fiskesauce.
Lad det koge i 2 minutter, kom svinekød og lychee-frugter i saucen og småkog 3-4 minutter.
Tag laurbærblade op inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her