Logo

Svinekød med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinekød med hvidløg

500 g svinekød, nakke eller klump

2 spsk fiskesauce

400 g grønne bønner

2 røde chilier

100 g mu-err-svampe

4 spsk vegetabilsk olie

1 helt hvidløg

2 spsk østerssauce

1 tsk nam prik

 

Skyl svinekødet, dup det tørt, og skær det i 3 cm store tern.

Lad dem marinere sammen med fiskesaucen i ca. 10 min.

Gør bønnerne i stand, skyl dem, dup dem tørre, og skær dem over på skrå.

Skyl chilierne, dup dem tørre, og skær dem i ringe.

Udblød mu-err-svampene.

Pluk feddene af hvidløget, og bank dem flade med skræl.

Varm olien op og rist hvidløgsfeddene sagte heri.

Kom bønnerne ned til hvidløget, og lad dem stege med.

Tag det hele op, og sæt det til side.

Brun nu kødternene hurtigt og kraftigt, rør østerssauce og nam prik i, og tilsæt chilierne.

Kom så atter bønner og hvidløg tilbage i wokken, og vend til sidst de afdryppede svampe i retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her