Logo

Svinekam Sylvie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1 kg svinekam uden spæk
ca. 100 g pålægsskinke
ca. 100 g emmentaler
25 g smør
1 løg skåret i skiver
1 gulerod
3 dl bouillon på terninger
2 dl fløde 13%
meljævning
salt, peber
 
Skær 3-4 lange snit på langs ad kødet uden at skære det helt igennem.
Læg skiver af pålægsskinke og tynde skiver af ost imellem snittene.
Fordel smørret på overfladen af kødet og stil fadet i en 250ºCs varm ovn.
Læg løg på gulerodsskiver omkring kødet, brun det i 15 min.
Hæld bouillon ved kødet og fortsæt stegningen ved 150ºC i 45-60 min. dryp stegen af og til med væden.
Si skyen over i en gryde og tilsæt fløden, jævn saucen til en passende konsistens med meljævning af hvedemel og vand, smag til med salt og peber.
Skær stegen i ikke for tykke skiver, efter at snoren er fjernet, anret et fad med fx. grønne bønner, giv kogte kartofler til. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skinketern med ris og ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk pastagratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt flæsk med persillesauce og sommersalatStegt flæsk kan spises året rundt. Her er det med en dejlig sommersalat og masser af frisk...
• Skål i pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os