Logo

Svinemørbrad med æbler og svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

vand el. suppe
1 æble
12 svesker
2 mørbrader
lidt salt og peber
 
Strø lidt peber og salt på den udbankede mørbrad.
Læg 6 vaskede stenfri svesker og tyndtskårne skiver af 1/2 æble på og bind om kødet.
Brunes i gryden, spæd med kogende vand el. suppe.
Stegetid: 1/2-3/4 time

 
Tips: et stykke svinekam (halskød) kan anvendes på på lignende måde, man udhuler da kødet ved at bore skaftet af en træske på langs ind i det, derved fremkommer et hul, der udfyldes med æbler og svesker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.021 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk påskelamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget svinekød med grønt og æggenudlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Helstegt rødspætte/skrubbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner i portvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os