Logo

Svinemørbrad på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad på spid

500 g svinemørbrad
4 skiver bacon
1 dl frisk persille
1 spsk sojasauce
1 spsk (oliven)olie
1 tsk salt
1 knivspids peber

 

A. Puds mørbraden af for evt. sener og hinder.

Snit den med en meget skarp kniv ned langs den ene side og fold den ud.
Læg baconskiver og persille på mørbraden og rul den sammen på den lange led til en fast rulle.

B. -Gnid den med soja, olie, salt og peber.

Sæt 16-20 træspid i mørbraden (ved sammenføjningen) med 1,5 cm's mellemrum og steg den i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

C. Skær mørbraden i skiver mellem spiddene.

Server fx med en champignonsauce med persille i, og en kartoffelkage til. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her