Logo

Svinemørbrad serveret med gedeost og bøgehatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g svinemørbrad
salt og peber
olie til stegning
125 g gedeost (riblaire rulle)
100 g bøgehatte
¼ bdt bredbladet persille, grofthakket
400 g aspargeskartofler
50 g smør

Sæt kartoflerne over at koge.

Svinemørbrad afpudses for sener.

Steges gyldenbrun på alle sider og krydres med salt og peber.

Steg videre i ovn ved 180°C i ca. 15 min.

Trækker herefter 5 min.

Imens tilberedes ost og svampe.

Svampene ristes gyldenbrune i olie og krydres.

Osten deles i to lige store skiver og ristes af på pande i olie til kanten er let gylden.

Ristes ca. 2 minutter på hver side.

De pillede aspargeskartofler vendes i smør og friskhakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her