Logo

Svinemørbrad serveret med gedeost og bøgehatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g svinemørbrad
salt og peber
olie til stegning
125 g gedeost (riblaire rulle)
100 g bøgehatte
1/4 bdt bredbladet persille, grofthakket
400 g aspargeskartofler
50 g smør

Sæt kartoflerne over at koge.

Svinemørbrad afpudses for sener.

Steges gyldenbrun på alle sider og krydres med salt og peber.

Steg videre i ovn ved 180°C i ca. 15 min.

Trækker herefter 5 min.

Imens tilberedes ost og svampe.

Svampene ristes gyldenbrune i olie og krydres.

Osten deles i to lige store skiver og ristes af på pande i olie til kanten er let gylden.

Ristes ca. 2 minutter på hver side.

De pillede aspargeskartofler vendes i smør og friskhakket persille.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksefilet med rodfrugter og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bisonbøf med kogt æg, serveret med sennepssaucePrøv denne spændende ret med bison småkød der rulles rundt og et kogt æg og steges. Hertil...
• Linser med svampe og baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kefir-Is med grøn mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os