Logo

Thai-karry med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 gram magert svinekød i strimler
1 stor eller 2 små peberfrugter
1 stort løg eller 2 små løg
lidt olie
1 tsk rød karrypasta
2 dl grønsagsbouillon
2 spsk kokosmælk (fedtfattig)
salt og peber
3 dl kogt ris
 
Kog risene efter anvisning på pakken.
Pil løget og skær det i strimler. Skær peberfrugten i strimler.
En pande eller gryde med teflonbelægning pensles med en smule olie og
kød og grønsager svitses.
Tilsæt karrypasta, bouillon og kokosmælk og lad det koge nogle minutter.
Smag til med salt og peber. Server med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her