Logo

Thaikrydrede kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 kyllingelår
2 tsk rød thaikarry
2 spsk olie
1 tsk fishsauce
2 spsk limesaft
Salt
 
Kog kyllingelårene i letsaltet vand i ca. 20 min. Tag op og afkøl.
Rist karryen i olie et øjeblik og hæld op i en boks.
Bland med det øvrige til en marinade.

Snit lårene et par gange og vend dem i marinaden.
Luk boksen og lad kødet marinere i mindst 1 time.
Vend boksen nogle gange.
Grill lårene i ca. 15 min. og servér dem med rissalat blandet med peberfrugt, forårsløg og agurk. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her