
4 courgetter (á ca. 200-250 g) 
røde og grønne chilier, 2 af hver 
2 bundt koriander 
350 g kokosmel 
4-6 spsk citronsaft 
4-6 spsk sojasauce 
2-3 spsk tør sherry 
citronpeber 
3,5 dl thai-bouillon 
6 spsk sesamolie, krydret 
 
Skyl courgetterne, flæk dem på langs, skær stilkfæstet af og udhul dem. 
Sæt dem til side. 
Gør chilierne i stand, skyl dem, og skær dem i mindre stykker. 
Skyl korianderen og slyng den tør. 
Blend courgettefrugtkødet sammen med chilipeber, koriander, kokosmel, citronsaft, sojasauce og sherry. Smag godt til med citronpeber. 
Fordel massen i de halve courgetter og anbring dem i stegesoen. 
Hæld thai-bouillon ved og pensl grønsagerne med sesamolie. 
Sæt låg på og braiser ved 200°C i ca. 45 min. 
Anret de færdige, halve courgetter på varme tallerkener, og server. 
Hertil passer ris.