Logo

Thailandsk karrykylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 gram kyllingefilet
200 gram friske babymajs
250 gram friske bønner
1 dåse kokosmælk
1 tsk karry
1 løg
1 tsk koriander
chili efter smag
2-3 fed hvidløg
1 tsk ingefær
1 tsk citronsaft
 
Brun kødet med løg, hvidløg og karry, tilsæt kokosmælk og krydderier.
Babymajs og bønner tilsættes og koger med ca. 3-4 min.
Smag til med salt.
Ris serveres til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?