Logo

Thailandsk karrykylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 gram kyllingefilet
200 gram friske babymajs
250 gram friske bønner
1 dåse kokosmælk
1 tsk karry
1 løg
1 tsk koriander
chili efter smag
2-3 fed hvidløg
1 tsk ingefær
1 tsk citronsaft
 
Brun kødet med løg, hvidløg og karry, tilsæt kokosmælk og krydderier.
Babymajs og bønner tilsættes og koger med ca. 3-4 min.
Smag til med salt.
Ris serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rosenkål med kyllingebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gullash med ægte ungarske tonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamstegt kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!