Logo

Thailandske fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g grofthakket torsk eller en blanding af torsk lyssej og anden hvid
fast fisk som fx. havbars
1 æg eller 2 æggehvider
1 dåse krabbekød
1 løg
2 fed hvidløg
1 stilk citrongræs
reven skal af ½ lime eller citron ( den anden halvdel bruges til pynt )
1-2 tsk sambal oelek
2-3 spsk fiskesauce eller salt
frisk koriander til pynt
jordnøddeolie eller sojaolie til stegning
 
Pil og hak løg, hvidløg og citrongræs.
Bland fiskefarsen med krabbekødet, der lige moses igennem med en
gaffel, hakkede løg, hvidløg, citrongræs og øvrige ingredienser.
Er den for fast, reguleres dette med ægget.
Form små fiskedeller med en spiseske og steg dem i varm olie til de er
gyldne.
De bliver fladere end almindelige danske frikadeller.
Fiskedellerne steges i ca. 10 minutter i alt og lægges til afdrypning på
fedtsugende papir.
Kan lunes i ovnen ved høj varme i kort tid.
Passer godt som forret med sursød chilisauce eller som hovedret med
agurkesalat og kokosris.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?