Logo

Timian-makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Timian-makrel

4 makreller, portionsstørrelse

citronsaft

salt og friskkværnet peber

4 kviste frisk timian eller 2 tsk tørret timian

2½ spsk rugmel

2½ spsk rasp

smør eller margarine

Tilbehør: kogte kartofler eller Varm kartoffelsalat - se Tillæg

*

Rens og skyl makrellerne, tryk dem af i køkkenrulle og gnid dem indvendigt med citronsaft og salt.

Drys friskkværnet peber i fisken og læg 1 kvist timian eller tørret timian i hver fisk.

Vend dem i en blanding af rugmel og rasp og læg dem side om side i smurt, ildfast fad.

Stil dem i en 200°C varm ovn i 10 minutter, dryp med 5-6 spsk smeltet fedtstof og lad makrellerne stege videre i endnu ca. 20 minutter - vend dem ikke!

Server fisken i fadet og server kogte kartofler eller varm kartoffelsalat til. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?