Logo

Timianfasaner på grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 fasaner (i alt 1200-1600 g)
4 kartofler
4 gulerødder
1 løg
2-3 porrer
3 dl grønsagsbouillon
frisk eller tørret timian
smør
peber og salt

Begynd med at skære fasanerne i portionsstykker og gnide dem med salt, peber og timian.

Rens derefter alle grønsagerne, og skær dem i tynde skiver .
Læg nu grønsagerne i et ovnfast fad, drys lidt salt og peber over, og hæld bouillon ved.

Så lægger du fasanstykkerne oven på grønsagerne og drypper dem med 1-2 spsk smeltet smør.

Dæk med folie, og steg 20-25 minutter ved 200ºC.
Fjern derpå folien, dryp fasanerne med lidt mere smør, og klip timian over. Steg videre 35-45 minutter, til kødet er helt gennemstegt.

Serveres direkte fra ovnen, evt. med ovnstegte kartofler og en frisk, grøn salat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret oksebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk og urter i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovdue med bønner og gratineret blomkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risbudding, varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os