Logo

Timianfasaner på grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fasaner (i alt 1200-1600 g)
4 kartofler
4 gulerødder
1 løg
2-3 porrer
3 dl grønsagsbouillon
frisk eller tørret timian
smør
peber og salt

Begynd med at skære fasanerne i portionsstykker og gnide dem med salt, peber og timian.

Rens derefter alle grønsagerne, og skær dem i tynde skiver .
Læg nu grønsagerne i et ovnfast fad, drys lidt salt og peber over, og hæld bouillon ved.

Så lægger du fasanstykkerne oven på grønsagerne og drypper dem med 1-2 spsk smeltet smør.

Dæk med folie, og steg 20-25 minutter ved 200ºC.
Fjern derpå folien, dryp fasanerne med lidt mere smør, og klip timian over. Steg videre 35-45 minutter, til kødet er helt gennemstegt.

Serveres direkte fra ovnen, evt. med ovnstegte kartofler og en frisk, grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.488 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her