Logo

Timian- og hvidvinsstegt lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Timian- og hvidvinsstegt lammekølle

 

1500 g nye kartofler

1 stk afpudset lammekølle

2 dl tør hvidvin

1 pose frisk timian

25 g smør

300 g minimajs

 

Skræl eller skrub kartoflerne.

Kog dem nu til de falder af når du stikker en gaffel i dem.

Steg den udbenede lammekølle på en pande eller i en gryde til den er lysebrun.

Læg lammekøllen i en bradepande.

Hæld hvidvinen og halvdelen af den let hakkede timian ved.

Lad den stege i forvarmet ovn på 180°C i ca. 20-25 min eller mere hvis du ønsker kødet lidt mere gennemstegt.

Skær de kogte kartofler ud i grove både og steg dem let i olie eller smør sammen med resten af timian til de er lysebrune.

Skær minimajs i aflange stykker.

Når kartoflerne næsten er færdige, lægges minimajs på panden sammen med kartoflerne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her